مشخصات و قیمت انواع درب اتوماتیک
درب اتوماتیک یکی دیگر از ملزومات ساختمانسازی است که در انواع و مدلهای مختلفی تولید میشود. در واقع این افراد هستند که باید با توجه به نیازی که دارند، یکی از انواع این دربها را انتخاب کرده و سفارش نصب آن را ثبت کنند.
اما سوال اینجاست که دربهای اتوماتیک در چه انواعی تولید میشوند؟ علت بهوجود آمدن هر یک از آنها چیست؟ انتخاب هر یک از مدلهای دربهای اتوماتیک چه مزیتهایی بهدنبال دارد؟ آیا حقیقت دارد که این دربها از تکنولوژیهای خاصی درون خود بهره میبرند و موجب افزایش ایمنی میشوند؟
برای پاسخ به تکتک سوالات مطرحشده در این مقاله با ما همراه باشید تا شما را با هر یک از مدلهای دربهای اتوماتیک آشنا کنیم. همچنین به این نکته مهم بپردازیم که چه کسبوکارهایی بیشتر نیاز به نصب و راهاندازی این دربها در ساختمان کاری خود دارند.
درب اتوماتیک چیست و بنا به چه دلایلی اختراع شد؟
در اتوماتیک به آن دسته از تجهیزاتی میگویند که برای باز و بستهشدن، هیچ نیازی به نیروی انسانی و دخالت دست ندارند. این درها با استفاده از موتور الکترونیکی و برد الکتریکی فعالیت میکنند و زمان رسیدن انسانها، بهطور خودکار و بسته به نیاز فرد، باز یا بسته میشوند.
باید بگوییم که علت بهوجود آمدن این دربها، پاساژها و مراکز خرید بودند. در واقع خانمها و آقایان با دست خالی وارد فروشگاهها میشدند و هنگام بازگشت، امکان بازکردن در را با دستهای پر نداشتند. به همین دلیل بشر بهفکر رفع این نیاز افتاد و دربهایی اختراع کرد که بدون نیاز به نیروی انسان، باز و بسته میشدند.
دقت داشته باشید که بعد از این موضوع، نوبت به مراکز درمانی و بیمارستانها رسید. بهطوری که پزشکها قبل از ورود به اتاق جراحی باید دستها خود را ضدعفونی میکردند و بدون تماسدادن آنها با درب یا دیوار، برای جراحی حاضر میشدند.
از طرف دیگر اتاقهای اورژانس نیز، نیاز به درب اتوماتیک دارند. زیرا زمانی که بیمار اورژانسی توسط کادر پزشکی به داخل ساختمان هدایت میشود، هیچکس فرصت این را ندارد که زمان و انرژی خود را صرف باز یا بستهکردن در کند.
چه تفاوتی میان درب اتوماتیک با هوشند وجود دارد؟
زمانی که نام اتومانیک بهمیان میآید، اکثر کاربران و خریداران دچار این اشتباه میشوند که دربهای خودکار، در واقع همان دربهای هوشمند هستند و برای انجام اقدامات سریع و صحیح، برنامهنویسی شدهاند.
اما اجازه دهید تا به این نکته اشاره کنیم که دربهای اتوماتیک در ابتدای کار خود، عملکرد بسیار سادهای داشتند و نمیتوانستیم روی فرآیند کاری آنها، نام هوشمند را بگذاریم.
اما بهمرور زمان به این تجهیزات، امکانات پیشرفتهای اضافه شد که همین موضوع تاثیر مستقیمی روی پاسخگویی به نیازهای کاربران داشت.
ازاینرو اگر در جایی مشاهده کردید که به دربهای اتوماتیک، درب هوشمند میگویند، زیاد تعجب نکنید. زیرا این دربها بهواسطه تجهیزات و تکنولوژیهایی که در آنها بهکار رفته، بهعنوان دربهای هوشمند نیز شناخته میشوند.
چه فناوریهایی داخل درب اتوماتیک بهکار رفته است؟
با توجه به اینکه اقرار کردیم که دربهای اتوماتیک امروزی به نوعی در دسته تجهیزات هوشمند قرار میگیرند، ممکن است بپرسید که فناوریهای بهکار رفته در این دربها چیست؟ برای یافتن پاسخ این سوال، به لیستی که در ادامه آوردهایم، توجه کنید:
- کلید کنترل درب: وجود مرکز برنامهریزی سیستم باعث میشود که کاربران توانایی تغییر وضعیت در را داشته باشند. به این صورت که روی هر کلید، حدود 3 تا 7 حالت مختلف تعریف شده است.
- وضعیت نیمهباز: دربهای اتوماتیک دارای یک قابلیت تحت عنوان حفظ دمای محیط با وضعیت نیمهباز هستند که این این فناوری باعث میشود در فصل زمستان، درب بهطور کامل باز نشود و گرمای محیط داخل بهسادگی از بین نرود.
- قفلشدن: درب اتوماتیک میتواند به شیوههای مختلفی قفل شود. بهطوری که کاربران با استفاده از یک کلید، توانایی افزایش امنیت خود را بهدست میآورند.
- فعالبودن وضعیت یک طرفه: گاهی ممکن است که در برخی اماکن، امکان خروج افراد از درب ساده باشد، اما برای شرایط ورود، باید یک سری شرایط بررسی شود. در این حالت وضعیت یک طرفه دربهای اتوماتیک فعال میشود تا به این نیاز پاسخ داده شود.
معرفی سنورهای بهکار رفته در دربهای اتوماتیک
سنسورهای موجود در دربهای اتوماتیک بهشرح زیر هستند:
- سنسور مادون قرمز اکتیو درب اتوماتیک: این سنسور به این صورت عمل میکند که با ورود افراد و اجسام مختلف، مادو قرمز شکسته شده و یک سیگنال به درب ارسال میشود. نتیجه این فرآیند، بازشدن در بهصورت اتوماتیک است.
- سنسور مادون قرمز پسیو درب هوشمند: این سنسور، مشابه آنچه در رابطه با مادون قرمز گفتیم عمل میکند. اما توجه داشته باشید که در این سنسور از سیستم حرارتی نیز استفاده شده است.
- سنسور مایکروویو درب هوشمند: این مدل از سنسورها همواره در حال ارسال یکسری امواج به محیط اطراف خود هستند. درصورتیکه فرد یا جسمی در معرض این امواج قرار بگیرد، فرآیند کارکردن درب شروع به کار میکند.
با مزیتهای نصب دربهای اتوماتیک آشنا شوید!
کسانی که برای منزل یا محل کسبوکار خود، دربهای اتوماتیک نصب میکنند، میتوانند از مزیتهای بیشماری بهرهمند شوند که از مهمترین آنها میتوان به مواردی که در لیست پایین آوردهایم، اشاره کنیم:
- درب هوشمند موجب زیبایی ظاهری ساختمانها میشود.
- این دربها فقط زمان ورود و خروج باز و بسته میشوند. به همین دلیل برای صرفهجویی در مصرف انرژی مناسب هستند.
- درب اتوماتیک ساختمان با سرعت قابل قبولی باز و بسته میشود. ازاینرو میتواند از شلوغشدن ورودی مراکز خرید جلوگیری کند.
- امکان استفاده از دربهای هوشمند در تمام محیطها فراهم میشود و استفاده از آنها هیچ محدودیتی ندارد.
- تنوع زیادی در تولید دربهای اتوماتیک دیده میشود. به همین علت کسانی که قصد سفارش این دربها را دارند، طیف گستردهای از انتخابها، پیش روی آنهاست.
- این دربها از ایمنی و استحکام کافی برخوردار هستند و استفاده از آنها، میتواند نقش مهمی در مدیریت ریسک داشته باشد.
- وجود این دربها در امکان عمومی، از ورود گردوغبار به داخل ساختمان جلوگیری میکند.
- کاربری این درها بهقدری راحت است که پروسه خرید و رفتوآمد را برای همه افراد راحت کرده است. در واقع بهکمک این دربها، هیچ نیازی به قراردادن وسایل روی زمین و بازکردن در وجود ندارد.
- این دربها بهدلیل اینکه حالت امنیتی دارند، از ورود سارقان بهداخل ساختمان جلوگیری میکنند. به همین دلیل وجود این دربها میتواند باعث افزایش اعتبار ساختمان شود.
آیا نصب دربهای اتوماتیک، معایب خاصی دارد؟
هیچ محصول، تکنولوژی یا ابزاری وجود ندارد که بدون عیب و ایراد باشد. به همین علت، در ادامه، تمام معایب دربهای اتوماتیک را در قالب یک لیست منتشر کردهایم:
- هزینه بالا: این دربها بهدلیل اینکه از مزیتهای بیشماری برخوردار هستند، نیاز به صرف هزینههای بالا جهت ثبت سفارش، نصب و راهاندازی دارند.
- وابسته به برق: این دربها به گونهای ساخته شدهاند که فرآیند باز و بستهکردن در را از طریق نیروی برق انجام میدهند. حال تصور کنید که بنا به هر دلیلی برق قطع شود. در این شرایط تمام کارها مختل شده و عملکرد این تجهیزات ضرب در صفر خواهد شد.
- محدودیت فضا: نصب دربهای اتوماتیک نیاز به فضای قابل توجهی دارد. ازاینرو معمولا مکانهایی که فضای کافی ندارند، نمیتوانند از مزیتهای بیشمار این تجهیزات بهرهمند شوند.
معرفی انواع درب اتوماتیک و بررسی کاربرد هر یک از آنها
دربهای اتوماتیک را میتوان در 3 نوع شیشهای، پارکینگی و کرکرهای دستهبندی کرد. اما توجه داشته باشید که هر یک از دربهای گفتهشده، خود دارای زیرمجموعههای متنوعی هستند که کاربرد و عملکرد هر یک از آنها با دیگری تفاوتهایی دارد. ازاینرو در ادامه به معرفی و بررسی هر یک از موارد ذکرشده، خواهیم پرداخت.
درب شیشهای چه ویژگیهایی دارد و چه در انواعی موجود است؟
همانطور که قابل پیشبینی است، درب اتوماتیک شیشهای از جنس شیشههای امن و باکیفیت مثل سکوریت یا لمینت تولید میشود. این تجهیزات بهدلیل ظاهر زیبا و عدم محدودیتی که در اجرا دارند، در فضاهای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرند.
باید بگوییم که دربهای اتوماتیک شیشهای از یک ست فریم، یک اپراتور برای باز و بستهکردن لتها و فرمهای مختلف برای جداسازی فضا تشکیل میشوند. بزرگترین ویژگی این دربها در صرفهجویی انرژی و عدم داشتن محدودیت در ابعاد و اندازههای مختلف خلاصه میشود.
همچنین لازم به ذکر است که دربهای اتوماتیک شیشهای در انواع کشویی، تلسکوپی، گردان، نیمگرد، لولایی، تک لنگه، 2 لنگه، مثلثی و تاشو تولید میشوند که هر کدام از آنها برای پاسخ به نیازهای خاصی طراحی و تولید شدهاند. در ادامه به معروفترین آنها میپردازیم.
درب اتوماتیک شیشهای کشویی چیست چه ویژگیهایی دارد؟
دربهای شیشهای کشویی بهدلیل زیبایی و سادگی که دارند، مورد توجه بسیاری از افراد قرار میگیرند. این دربها برای حرکتکردن نیاز به یک فضای ثابت میان 2 دیوار دارند و نحوه حرکت آنها از میان ریل و بهصورت رفت و برگشت است. دقت کنید که سرعت حرکت این دربها، میتواند توسط کاربران تنظیم شود.
معرفی درب شیشهای تلسکوپی و بررسی کاربری آن
معمولا ساختمانهایی که نیازمند ورودیهای عریض هستند و فضای محدودی دارند، باید از دربهای شیشهای تلسکوپی که به 2 صورت کشویی و اسلایدی موجود هستند، استفاده کنند.
لتهای بهکار رفته در دربهای تلسکوپی بهصورت همزمان و به یک سمت مشخص شروع به حرکت میکنند و در نهایت روی یک لت بهحالت ثابت جمع میشوند.
این دربها تا 66 درصد از فضای موجود را در اختیار افراد قرار میدهد. به همین علت میتوان گفت که دربهای اتوماتیک تلسکوپی شیشهای، نسبت به نوع کشویی فضای بیشتری را برای رفتوآمد ایجاد میکنند.
درب اتوماتیک شیشهای گردان چه تفاوتی با مدلهای دیگر دارد؟
اگر قصد تعبیه و اجرای یک درب شیشهای گران و لوکس را دارید، باید بهسراغ دربهای گردان بروید. این تجهیزات از یک سیلندر شیشهای بهوجود میآیند و در مرکز آنها یک لوله دیده میشود.
از این شیفت یا لوله که بهعنوان آیتم اصلی دربهای گردان شناخته میشود، معمولا چند باله متصاعد شده که امکان ورود و خروج افراد را فراهم میکنند.
این دربها با عنوان “همیشه بسته” نیز شناخته میشوند. چون حالت باز و بستهشدن آنها بهصورت چرخشی است. به همین دلیل در هر زمان که به آنها نگاه کنید، انگار که با در بسته مواجه هستید.
دربهای اتوماتیک پارکینگی در چه مدلهایی موجود است؟
درب اتوماتیک پارکینگی همانطور که از نامش پیداست برای پوشش در پارکینگ و راحتکردن ورود و خروج انواع ماشین طراحی شده است.
باید گفت که علاوهبر خانهها، کارخانهها و مراکز صنعتی زیادی وجود دارند که بدون درب پارکینگ و ورود و خروج راحت، دچار مشکل میشوند.
به همین علت دربهای اتوماتیکی بهوجود آمد تا علاوهبر پاسخ به نیاز افراد برای رفت و آمد، بتواند امنیت محیط را تضمین کرده و از ورود و خروجهای مشکوک جلوگیری کند.
باید اضافه کنیم که دربهای پارکینگی در انواع سقفی، ریلی، بازویی و سکشنال تولید میشوند و هر کدام از آنها، ویژگیهای منحصربهفردی دارند. در ادامه کاربرد هر یک را بررسی کردهایم.
منظور از دربهای سقفی چیست؟ این دربها چه کاربردی دارند؟
این دربها بهصورت یک تکه زیر سقف میروند و بهحالت خودکار و از طریق کنترل قابل تنظیم و مدیریت هستند. لازم به ذکر است که این دربها ظاهر زیبایی دارند و از امنیت کافی برخوردار هستند.
یکی از بزرگترین ویژگیهای این دربها این است که همه افراد حداقل یک بار با کاربرد آنها در منازل مختلف آشنا شدهاند و کاربریشان را از نزدیک مشاهده کردهاند.
معرفی دربهای پارکینگی ریلی و تشریح کاربرد آنها
یکی از مهمترین کاربردهای دربهای ریلی، مربوط به کارخانهها و ساختمانهای صنعتی میشود. در واقع این مکانها بهدلیل وسعتی که دارند، نیازمند یک درب قدرتمند و عظیم هستند تا امنیت محیط را برقرار کند.
پس با توجه به اینکه دربهای محکم و ایمن، نیاز به بازشدن خودکار دارند، انواع مدلهای ریلی بهوجود آمدند تا روند کار را برای افراد سادهتر کنند.
البته دقت داشته باشید که دربهای ریلی برای پارکینگهای خانگی و کوچک نیز مناسب هستند و در انواع مختلفی تولید میشوند. ازاینرو این شما هستید که میتوانید نوع مورد نظر را برای هدفی که دارید، انتخاب کنید.
دربهای پارکینگی بازویی چگونه عمل میکنند؟
دربهای بازویی بهدلیل فضای زیادی که اشغال میکنند، مناسب محیطهای وسیع و بزرگ هستند. درب اتوماتیک بازویی به 2 صورت تک لنگه و 2 لنگه تولید میشود.
باید گفت دربهای تک لنگه مناسب ساختمانهایی هستند که از یک طرف فضا دارند و مدلها 2 لنگه برای جاهایی توصیه میشوند که فضای زیادی در اختیار درب قرار میگیرد.
دربهای کرکرهای مناسب چه مکانهایی هستند و در چه انواعی وجود دارند؟
با توجه به اینکه مدلهای شیشهای و پارکینگی را مورد بررسی قرار دادیم، اکنون نوبت به دربهای کرکرهای و بررسی انواع آنها میرسد.
به همین علت توجه داشته باشید که این تجهیزات در 3 نوع کرکره برقی با تیغه آلومینیومی، کرکره برقی با تیغه گالوانیزه و کرکره برقی رول گیتور تولید میشوند و بهفروش میرسند که در ادامه به تشریح آنها میپردازیم.
منظور از مدل کرکره برقی با تیغه آلومینیومی چیست؟
از کرکره برقی با تیغه آلومینیومی معمولا بهعنوان محافظ پنجره استفاده میکنند. این مدلها در سایزهای 4، 8 و 12 سانتیمتری موجود هستند و بیشترین کاربرد آنها مربوط به جلوگیری از ورود نور خورشید به داخل ساختمان خلاصه میشود.
بزرگترین مزیت کرکره برقی با تیغه گالوانیزه در چیست؟
این کرکرهها اولین بار با هدف صرفهجویی در مصرف انرژی و کاهش صدا تولید شدند. به همین دلیل در میان انواع درب اتوماتیکهایی که در بازار موجود هستند، محبوبیت زیادی دارند.
از این دربها معمولا در کاخانهها، ورودی مغازهها، پاسیوها، دریچههای سرویسدهی برای بیزینسهای مختلف، ورودی راهروها و مناطق بارگیری استفاده میکنند.
البته لازم به ذکر است که علاوهبر مزیتهای صرفهجویی در مصرف انرژی و کاهش تولید صدا، این دربهای کرکرهای دارای امنیت قابل توجهی نیز هستند. ازاینرو معمولا مورد توجه افراد و صاحبین مشاغل زیادی قرار میگیرند.
در چه مکانهایی از کاربرد کاربرد کرکره برقی رول گیتر استفاده میشود؟
نام کرکره برقی رول گیتر غالبا در دسته گرانترین دربهای اتوماتیک دیده میشود. علت این موضوع ارتباط مستقیمی با جنس استیل و آلمینیومی این تجهیزات دارد.
باید گفت که از کرکره برقی رول گیتر بیشتر در طلافروشیها و بانکها استفاده میشود. زیرا این دربها پوشش مربعی یا مستطیل شکل دارند و در ساخت آنها از پوشش یکپارچه استفاده نشده است.
دلیل این موضوع این است که امکان عبور هوا از طریق کرکره برقی رول گیتر بهوجود آمده است و همانطور که در بانکها و طلافروشیها مشاهده کردهاید، این دربهای اتوماتیک از امنیت و استحکام بالایی برخوردارند.
خرید درب اتوماتیک چه زمانهایی توصیه میشود؟
حال که شما را با انواع درب اتوماتیک بیمارستانی، شیشهای و ساختمانهای دیگر آشنا کردیم و به تحلیل و بررسی مدلهای مختلف آنها پرداختیم، نوبت به تشریح این موضوع میرسد که چه افراد و بیزینسهایی نیاز به خرید دربهای اتوماتیک دارند؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم که محیطهای عمومی مثل بیمارستانها و مراکز خرید، بدون اینکه جای انتخاب داشته باشند، باید نسبت به خرید دربهای اتوماتیک اقدام کنند.
از طرف دیگر، مراکز صنعتی و کارخانهها نیز، بدون وجود دربهای خودکار و اتوماتیک، قادر به پیشبرد اهداف خود نیستند. پس آنها هم باید برای خرید و اجرای این دربها، اقداماتی انجام دهند.
پس اگر بخواهیم از محیطهای وسیع و عمومی که نیاز زیادی به دربهای اتوماتیک دارند فاکتور بگیریم، به منازلی میرسیم که صاحبان آنها، دنبالکردن از سبک زندگی مدرن را ترجیح میدهند.
به همین دلیل این دسته از افراد، برای افزایش سرعت و امنیت زندگی خود، معمولا به خرید درب اتوماتیک میپردازند و برای نصب هر یک از انواع آنها، حاضرند تا زمانی را صرف مشاورهگرفتن صرف کنند.
برای خرید درب اتوماتیک، چه نکاتی را در نظر بگیریم؟
درصورتیکه تصمیم قطعی برای خرید دربهای هوشمند یا اتوماتیک گرفتهاید، پیشنهاد میکنیم که موارد زیر را هنگام انتخاب بیزینسها، مورد توجه قرار دهید:
- سابقه کاری: اینکه کسبوکار مربوطه دارای چند سال سابقه کار است، نشان میدهد که تا چه اندازه میتواند در بهدست آوردن رضایت مشتری، موفق عمل کند.
- رضایت مشتری: قبل از اقدام به خرید یا سفارش، زمانی را صرف خواندن نظرات مشتریهای سابق کنید. زیرا آنها بهترین و صادقانهترین نظرات را با شما به اشتراک میگذارند.
- بررسی خدمات: اینکه کسبوکارها چه خدماتی را برای جلب رضایت مشتری و پاسخ به نیاز او در نظر میگیرند، نقش مهمی در افزایش تعداد مشتریهای آنها دارد.
- ارتباط با کارشناسان: همیشه قبل از اقدام به سفارش یا خرید محصولات، این نکته را در نظر داشته باشید که راههای ارتباط شما با کارشناسان فروش تا چه اندازه راحت و سریع است؟ همچنین به نحوه پاسخگویی نیز، دقت کافی داشته باشید.
چگونه میتوان برای سفارش درب اتوماتیک اقدام کرد؟
معمولا کسبوکارهای زیادی وجود دارند که خدمات نصب و راهاندازی انواع دربهای اتوماتیک را انجام میدهند. به همین دلیل این شما هستید که باید برای شناخت این بیزینسها زمان گذاشته و مزیت رقابتی هر یک را مورد بررسی قرار دهید.
با این حال در این راستا قصد داریم تا شما را با بیزینس خود، یعنی کیان دُر آشنا کنیم. کیان دُر مجموعهای است که از سال 1392 شروع به فعالیت کرده و سفارش مشتریها را از لحظه دریافت تا زمان تحویل بهدرستی مدیریت میکند.
کسانی که قصد سفارش درب اتوماتیک دارند، میتوانند با اعتماد به سابقه کاری کیان دُر، نصب و اجرای دربهای اتوماتیک شیشهای، انواع راهبند و جک پارکینگی را به ما بسپارند.
باید اضافه کنیم که کیان دُر با کمک نصاب درب اتوماتیک، میتواند شما را از لحظه مشاوره و ثبت سفارش، تا زمان اجرا و راهاندازی درب، همراهی کند.
قیمت انواع دربهای اتوماتیک به چه صورتی محاسبه میشود؟
قیمت دربهای اتوماتیک بستگی به نوع آن و متریالی که برای ساختش استفاده کردهاند دارد. در واقع این نکته را در نظر داشته باشید که هزینه ساخت تجهیزات مختلف، با توجه به نوسانهای بازار و قیمت ارز و دلار تغییر میکند.
پس این موضوع که شما قصد خرید کدام یک از انواع دربهای اتوماتیک را دارید، خیلی مهم نیست. چیزی که اهمیت دارد این است که در چه زمانی اقدام به ثبت سفارش میکنید؟
به بیان دیگر، بهترین کار این است که برای خرید این تجهیزات بینظیر، ابتدا با مشاوران این حوزه مشورت کنید. البته لازم به ذکر است که قبل از ثبت سفارش، نسبت به استعلام قیمتها از چند بیزینس مختلف، اقداماتی انجام دهید.
جمعبندی
درب اتوماتیک از جمله تجهیزاتی است که این روزها در اکثر ساختمانها مورد استفاده قرار میگیرد. چون این دربها دارای مزیتهای بیشماری از جمله زیباسازی فضای ساختمان، افزایش ایمنی و صرفهجویی در مصرف انرژی هستند.
دربهای اتوماتیک با نام درب هوشمند نیز شناخته میشوند و در انواع مختلفی نظیر شیشهای، پارکینگی و کرکرهای وجود دارند. البته لازم به ذکر است که هر یک از مدلهای ذکرشده، خود دارای زیرمجموعههای مختلفی هستند که میتوانند پاسخگوی نیاز همه افراد باشند.
در این راستا اگر تمایل به نصب دربهای اتوماتیک پیدا کردهاید، میتوانید با مشاوران کیان دُر در ارتباط باشید و سفارش خود را در بهترین کیفیت و سریعترین زمان، تحویل بگیرید.